Durf te verrassen met trendy behang voor een warm en gezellig gevoel.

FAQ items aan het laden...

Met muurbekleding creëer je een heel persoonlijke stijl. Wil je retro, modern, romantisch of klassiek? Lijnen, bloemen of effen maar met structuur? Voor een accentmuur of een hele kamer? Of zoek je iets elegant voor een inkomhal en iets speels voor een kinderkamer? Zelfs elke gewenste foto, tekening of beeld (min. 300dpi) kan tot een kamerbrede wandbekleding worden gecreëerd. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen ontworpen behang te ontwikkelen, op een breedte van 106 cm per paneel. U kan bij ons persoonlijk advies krijgen en meer dan 200 collectieboeken van grote merken komen bewonderen en de verschillende materialen en texturen komen voelen. Wij berekenen voor u het aantal benodigde rollen, geven plaatsingsadvies en de juiste materialen om een naadloze afwerking te realiseren.

Door te klikken op onze partners hieronder kan u ons indrukwekkend assortiment behang in nieuwe vensters ontdekken.

Behang

Voorbereiding.

De muren moeten droog, glad, proper, stof- en vetvrij en in een neutrale witte kleur zijn. Gaten en/of scheuren op de muur dichten met een vulmiddel en gladschuren. Sterk absorberende muren eerst behandelen met een fixerend voorstrijkmiddel. Een primer, fixatie, of een laag grondverf is aan te raden. Dit zal mogelijke kleurverschillen of vlekken verminderen. Het voorkomt ook het risico op loskomend behang bij nieuw pleisterwerk. Voor dun of licht gekleurde behangreferenties is een grondige voorbereiding van de ondergrond van groot belang, deze is immers meer gevoelig voor mogelijke transparantie. Het plaatsen van effen vliesbehang als ondergrond of wit schilderen is hierbij aangeraden.

Instructiefilms.

Vraagt u zich soms af hoe u die prachtige muurbekleding best kan plaatsen? Hoe u dat stugge product afwerkt in de hoeken? Of 3D-muurbekleding een andere werkwijze vraagt dan ‘gewoon’ behang? Dan bieden we u bij deze een oplossing: op deze website vindt u de gloednieuwe Arte instructiefilms, waarin  heel precies uitgelegd wordt hoe u best te werk gaat met onze verschillende producten.

behangen

Behangsymbolen

behangsymbolen

.

Stel hier je vraag

Je mag spoedig een antwoord verwachten.